Jouw persoonlijke assistent voor volledige controle over je bedrijf

Altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie en met de automatische afspraakherinneringen komen klanten vaker opdagen. Bespaar zo direct op onnodige kosten en houd waardevolle tijd over.

Probeer nu gratis
Met Salonized salon software werk jij in jouw bedrijf in plaats van achter de administratie en klanten aan te rennen

Houd je agenda, klanten en administratie bij. Waar je ook bent.

Iedere ondernemer droomt van een persoonlijke assistent. Nooit meer afspraken nabellen, uren met je hoofd tussen de pinbonnetjes hangen of hopen dat de nieuwsbrief zich op een dag zelf verstuurt. Met Salonized salon software heb je altijd en overal toegang tot je agenda, marketing tools en boekhouding. De automatische afspraakherinneringen voorkomen no-shows. Zo bespaar je onnodige kosten en waardevolle tijd. Het programma komt in een 5 in 1 totaalpakket. Daarmee verdien je de investering direct terug.

all-in-one

Alles-in-1

Onze salon software is speciaal ontwikkeld voor saloneigenaren en biedt alle functies die jou het runnen van je salon gemakkelijk maken. Beheer eenvoudig je agenda, kassa en klantenbestand, waar je ook bent.

comfortable

Maak het jezelf gemakkelijk

Maak je to-do lijst korter met de handige, tijdbesparende functies zoals automatische berichten en de online boekingsmodule. Voortaan houd jij je weer bezig met wat je het liefst doet: de behandeling.

support

Breng klantcontact naar een hoger niveau

Voorkom no-shows door het versturen van automatische afspraakherinneringen. Sla alle betaal- en bezoekgeschiedenis (en alle andere informatie die je nodig hebt) in een overzichtelijk profiel op.

reporting

Weet de getallen die er het meeste toe doen

Krijg inzicht in hoe het met jouw salon gaat en in de cijfers waarmee je vooruit kunt plannen. Financiële rapportages maak je binnen enkele seconden en trends analyseer je op vrijwel elk niveau.

Plan een telefonische rondleiding om alle voordelen van Salonized te ontdekken

Maak gratis een afspraak
Products

Maak kennis met onze producten

5 must haves voor de salon, efficiënt in 1 pakket

appointments
Voorkom no-shows
appointments

Salonized Afspraken

Gaat bij jou de telefoon ook altijd over wanneer je net in een behandeling zit? Laat klanten met hetzelfde gemak online een afspraak maken. Ze ontvangen daar een mooie bevestiging van en door de herinneringen die daarop volgen voorkom je no-shows. Dit bespaart tijd, je klantenbestand groeit en de inkomsten nemen toe!

Lees meer

register
Betalingen inzichtelijk
register

Salonized Afrekenen

Weg met het kasboekje of moeilijke Excel-sheets. Transacties worden in Salonized automatisch geregistreerd en de kasopmaak toont realtime betalingsinformatie. Zo beheer je zonder moeite de cashflow en boekhouding. De gebruiksvriendelijke software biedt verschillende online betaalmogelijkheden.

Lees meer

customers
Houd klanten dichtbij
customers

Salonized Klanten

Verstuur automatische afspraakherinneringen en benader met gemak nieuwe klanten. Met maatwerk profielen verstuur je zelfs gepersonaliseerde aanbiedingen en uiteraard ontvangen jouw relaties een felicitatie op hun verjaardag. Door het versturen van automatische feedbackformulieren krijg je bovendien een goed inzicht in de klanttevredenheid.

Lees meer

marketing
Verkoop de zaak actief
marketing

Salonized Marketing

Speel jezelf in de kijker en blijf regelmatig in contact met je klanten met de handige marketing tools van Salonized. Hierdoor stijgt de tevredenheid en keren ze sneller terug naar de salon. Binnen 10 minuten ontwikkel je een mini website en nog sneller verstuur je professionele nieuwsbrieven. Piece of cake.

Lees meer

reports
Alle financiën in je zak
manager

Salonized Manager

Op de bank, in de bus, in het buitenland: je bent altijd volledig op de hoogte van al jouw financiën. Het programma geeft je 24/7 volledige toegang tot de financiële gegevens vanuit iedere locatie. Maak gedetailleerde rapporten en spring op tijd in als kansen zich voordoen. Kortom, zie de groei van jouw bedrijf met een druk op de knop in.

Lees meer

Ervaar het gemak en de efficiëntie van Salonized salon software

Probeer nu helemaal gratis en bespaar direct waardevolle tijd

Gratis aanmelden
support
24/7 support

Binnen nano-seconden kun je aan de slag met onze salon software. Hier is geen training, handboek of zelfstudie voor nodig. Salonized is enorm gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor gemakkelijk en efficiënt gebruik. Loop je toch ergens tegen aan, dan staan onze ervaren medewerkers op ieder moment van de dag voor je klaar!

devices
Geschikt voor alle apparaten

Het maakt niet uit of je gebruik maakt van een ouderwetse PC, een hippe tablet of je smartphone. Salonized salon software is geschikt voor alle apparaten. Het pakket opereert volledig in de cloud. Meer dan een internetverbinding heb je niet nodig om aan de slag te kunnen. Zo heb je volledige controle over je bedrijf, waar je ook bent.

cloud
Data is veilig opgeborgen

Maak je geen zorgen over een computer- of servercrash of een agenda die kwijtraakt. Nieuwe afspraken, realtime financiële data, klantgegevens: alle data is opgeslagen in de cloud en wij zorgen voor een continue volledige backup. Zo raak je die waardevolle gegevens nooit kwijt.

privacy
Vertrouwd

De gegevens van je klanten zijn erg gevoelige informatie. Je hebt toch al snel medische gegevens in handen. Wij besteden daarom veel tijd in de beveiliging van ons systeem en jouw data. Daardoor voldoen wij aan alle eisen die volgens de "Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)" nodig zijn en kunnen we een verwerkersovereenkomst voor je opstellen.